Garage med plats för ett fordon

Har tänkt ta tag i det här med att bygga ett garage nu. Inför vintern så tänker jag att det vore väldigt skönt att ha ett garage att ställa in bilen i istället för att bara ha den stående utomhus. Sen vore det skönt att kunna förvara alla verktyg och saker till bilen där då också, istället för att de ska ligga inne i förrådet inne i huset. Så ja, det är väl det som är tanken.

Tänker inte bygga garaget själva, trots att min man tjatat om att han vill göra det, men inte nu när vi vill hinna få det klart inför vintern. Då blir det lite för svårt att hinna med det. Tänker att vi ska anlita ett byggföretag här i Nacka istället. Behöver dock inte kolla runt så mycket heller utan planen är att anlita de på D&K Service för de vet jag redan att de är väldigt bra. Så det är det som är planen.

Vet inte hur lång tid det tar att bygga ett garage. Det ska ju bara vara ett enkelt garage, inte dubbelt, utan bara få plats med ett fordon, så det borde väl inte vara alltför komplicerat. Eller? Det kanske det är. Jag vet inte. Får väl ringa och prata med de på D&K Service i Nacka och se vad de säger. Och se både hur lång tid de tror att det kommer att ta samt hur mycket det kommer att kosta. För det blir också ganska avgörande.