Gallergrindar på Östermalm

Hej alla läsare! Här kommer ett inlägg om gallergrindar på Östermalm. Det tycker ni kanske är ett skumt ämne, men idag så struntar jag i det. Idag vill jag bara verkligen tipsa om ett företag, precis som jag brukar göra på onsdagar, men det vet ni ju redan. Jag älskar att skriva mina onsdagsinlägg, för det känns viktigt på något sätt. Det känns viktigt att promota lokala företag, istället för de där stora som redan har kunder så det räcker. Nej, jag bidrar hellre på det här sättet! Det känns mycket bättre. Jag brukar ju skriva om fordon på olika sätt, man kanske skulle kunna kalla detta för en fordonsblogg. Jag har brunnit för det sedan jag var liten, fordon av alla dess slag. Mina favoritfordon är motorcyklar… jag hade kunnat skriva om motorcyklar varje dag, men för att inte trötta ut er, ska jag inte göra det heller. Därav handlar dagens inlägg om gallergrindar!

Som ni redan vet bor jag på Östermalm i Stockholm. Det finns ett ganska brett urval av olika företag här, inom olika områden. Jag är i alla fall ansvarig i min bostadsrättsförening att kontakta olika företag för offerter och liknande, när vi ska renovera eller så. Den här gången skulle jag hitta ett företag som tillverkar och installerar gallergrindar, för vår gamla hade vittrat sönder i princip. Efter en stunds letande hittade jag Konst & Säkerhetssmide i Solna AB. Det kändes rätt direkt. Jag fick ett bra bemötande, de visste precis vad de pratade om det kändes helt enkelt tryggt. Vi anlitade dem, och några veckor senare hade vi en ny grind, snygg som bara den och uppsatt och klar. Tusen tack till Konst & Säkerhetssmide i Solna AB får en sån bra service!