Exemplarisk biltvätt i Värnamo

Jag har en kontakt hos ett företag i trakten, de heter Finnvedens RekondCenter AB och de gör alltid ett fantastiskt jobb. De har olika typer av tjänster för bilen men varför jag brukar besöka dem är framförallt för deras rekond och biltvätt. De har verit med i branschen under flera års tid och man är alltid nöjd när man tar bilen där ifrån. I veckan hade jag bilen där på en tvätt, det är därför jag skriver om dem nu. De erbjuder bland annat biltvätt, lackförsegling och rekond i Värnamo. De har varit med i branschen och konkurrerar bland de bästa i Värnamo. Jag har under de senaste åren alltid vänt mig till Finnvedens Rekondcenter. De är sina kunder hängivna och de gör alltid ett bra jobb. De utför dessutom arbetet till ett bra pris. Den kombinationen är extremt eftertraktad av mig och av många andra. Jag brukar lämna in bilen hos Finnvedens några gånger per år. Mestadels så är det en yttre tvätt som jag vill ha men minst en gång per år ber jag dem göra en fullständig rekond, både utvändigt och invändigt. Bilen blir som ny efter en sådan biltvätt. Om du söker en firma som jobbar med rekond och biltvätt i Värnamo så gör Finnvedens Rekondcenter ett riktigt bra jobb. Nackdelen med att ha haft bilen där är att den skiner så blankt så att man knappt vågar köra där ifrån, i och för sig så ger det mig bara en anledning att komma tillbaka!