VOLAB Vinyl Och Läder AB

Välkommen och hej igen. Ibland får jag impulser då jag måste köpa olika grejer och nu har jag vart inne i en period där jag köpte en båt och har tagit hand om den som om det vore min bebis. Det enda som inte var fint i den båten som jag köpte var stolarna och då sökte jag mycket på företag som säljer båtdynor i Karlstad och då hittade jag VOLAB Vinyl & Läder som hade riktigt fina stolar till båten.

Jag har aldrig vart intresserade av båtar, men jag har sedan jag var liten alltid fiskat och då åker man såklart båt. Min morfar har dock vart väldigt intresserad av båtar och det var när han sålde sin nu för tre månader sedan som jag ville köpa en helt ny så att vi kunde åka ut och fiska. En gemensam tanke vi hade om båten var att stolarna inte var i vår smak så han tog mig till VOLAB Vinyl & Läder för att titta på nya båtdynor i Karlstad. Jag hade som sagt sökt på internet och sett denna butik innan och eftersom det är min morfars favoritbutik så åkte vi dit. Vi bor inte i Karlstad så det tar en stund att åka till denna affär men det var värt det kan jag säga er. Vi hittade jättefina båtdynor i Karlstad och nu när vi har bytt stolarna så känns båten helt sprillans ny, även fast den var begagnad. Modellen är från två år tillbaka men nu känns den fräsch igen. Jag och morfar har vart ute mycket och fiskat nu den senaste tiden och jag har en bra känsla när vi umgås. Man mår aldrig dåligt och det är väldigt skönt.