Markanläggningen vi äntligen gjorde

Så länge som vi har skjutit upp det här med markanläggningen här hemma nu så var det verkligen på tiden att vi tog tag i det. Och vi gjorde det genom att anlita Aldéns Allservice AB i Linköping. De fick komma hit med sina stora fordon, maskiner och verktyg för att kunna gräva upp marken kring huset för vårt dräneringsarbete.

Vi har haft tur att slippa få fuktskador på huset hittills men risken finns alltid där och då är det betydligt bättre att se till att få den där dräneringen gjord istället för att skjuta upp det. Men vi har alltid haft tendenser för att skjuta upp arbetena betydligt längre än vad man bör göra, både när det har gällt snickeri och markanläggning och alla olika sorters arbeten och projekt. Det är sådant som tar tid att göra och kostar ganska mycket också så det är lättare att vänta med det, eller vi inbillar oss i alla fall att det är lättare.

De på Aldéns Allservice AB i Linköping var i alla fall här hemma hos oss med sina fordon och utförda markanläggning och dränering och fick ordning på trädgården, så det känns bra. De gjorde ett bra jobb och jag tycker verkligen att det kändes tryggt att få hjälp av dem också. Vet inte om det finns många andra företag inom branschen men kan i alla fall starkt rekommendera Aldéns Allservice AB för er som också bor här i krokarna.