Lastbilen gick sönder mitt i arbetspasset

Hej och god morgon på er kära läsare. Nu är det slutet på veckan och snart helg vilket är sagolikt skönt. Det har vart en vecka som har gått upp och ner men det värsta var när jag var ute på långjobb med lastbilen och den gick sönder. Jag kan var mitt ute i skogen på en väg och jag var tvungen att hitta en lastbilsverkstad i Sundsvall, vilket var staden som låg närmst. Jag ringde till Härnösand Sundsvall Transport vilket är en lastbilsverkstad i Sundsvall men även en butik och de kunde ta in min lastbil med en gång, tack och lov.

Medan de reparerade min lastbil tog jag en kopp kaffe och skrev till min chef hur det låg till. De kollade till och med om lastbilen såg bra ut för övrigt för att jag skulle slippa stanna igen för att den har gått sönder. När det var klara med min lastbil åkte jag vidare till slutdestinationen av min jobbresa och det kändes skönt att veta att jag inte behövde oroa mig att lastbilen skulle gå sönder igen. Det var väldigt skönt att Härnösand Sundsvall Transports lastbilsverkstad i Sundsvall fanns tillgänglig så snabbt för annars hade jag inte kunnat utföra mitt arbete i tid.

Nu är det som sagt snart helg så att man kan andas ut och vila i soffan och inte känna någon stress för att få ihop jobb och vardag. Jag hoppas att du som läser detta får en helt fantastisk dag och helg med så lite stress som möjligt. Passa på att ta det lugnt medan du kan. Ha det så bra nu och glöm aldrig att du är värd allt bra här i världen!