Bilen är nu färdig för säsongen

Jag tackar vädergudarna för denna fantastiska helg med strålande sol. Tyvärr känns det som att det kan ha varit sista höstdagen, för kallt var det också. Idag så fick jag ta förnuftet tillfånga och förbereda bilen för vintersäsongen. Det är en gammal ford, cabriolet, 69:a jag brukar köra finturer med under sommaren. För det mesta står den i garaget och jag behandlar den med större omsorg än något annat, frugan klagar ofta över detta faktum. Hur som helst så vill jag alltid serva den innan jag ställer in den. Då vänder jag mig alltid till samma firma, har gjort det i många år nu. Carlssons Recond AB, de erbjuder rekond i Söderköping, Norrköping och Valdemarksvik. De tar så väl hand om min bil där, det är ungefär samma känsla som när man var ung. Och lämnade barnen hos morsan och farsan. Jag känner mig trygg när bilen är hos Carlssons Recond. Jag brukar alltid få en kaffe när jag är där också, de vet precis hur jag vill ha det! Bilen var skinande efter rekonden. De tog hela utsidan, tvättade och putsade både lack och fälgar. Nu valde jag att också ta en invändig rekond, då dammsög dem, putsade alla ytor. Bilen luktar nu fantastiskt och känns som ny. Nu ska den stå inne i garaget i några månader, jag ska sätta mig i den emellanåt så att den aldrig känner sig ensam. Nu är det dags för kaffe igen. PS. Om du vill få bilen tvättad eller uppfräschad så kontakta Carlssons Recond, de är bäst!