Den nya bilen är säkrad

För ett tag sedan köpte jag en BMW. Jag har alltid drömt om att ha en BMW, när jag växte upp köpte jag alltid motortidningar och fräcka affischer på nya och kommande BMW-modeller. Nu har jag kommit upp iden åldern då det är dags att köpa en egen bil, vilket känns ganska sjukt, känns som det var igår då man drömde om att dagen då man köpte en bil skulle komma. Modellen kallas 4-serie och är en av de absolut snyggaste modellerna BMW har gjort någonsin enligt mig. Bilen är tre år gammal, jag köpte den begagnad av en tjej som hade tagit väldigt väl hand om den. Men eftersom man är perfektionist, när det kommer till bilen så vill jag skydda den mot allt. Jag bor ju i Örebro och jag har några bekanta och vänner som lämnat sin bil till P.C.T Service, de utför alla möjliga typer av tjänster, både bilvård och reparationer. Men varför jag kontaktade P.C.T var för att jag ville lackförsegla bilen. Jag tycker det är så tråkigt när grus och sten slår sönder lacken på huven och nedanför grillen. Nu är det verkligen en utsatt period också, när vägarna börjar grusas. P.C.T Service erbjuder bland annat lackförsegling i Örebro, Kumla och Hallsberg. Det är ett ingrepp som jag skulle göra mot alla begagnade bilar. Lackförseglingen är ju nu gjord så nu kan jag glida runt på vägarna och inte behöva oroa mig. Bilen kan jag också rekommendera, helt fantastisk 😉 Ha nu en trevlig kväll och om ni ser en silvrig BMW hålla avståndet bakom dig i Örebro så kan det vara jag.