Birres Bil och däck, bäst i stan på bilreparationer

Nu är det tur man har vinterdäcken på! I helgen var ju vädret strålande men kallt var det. Med kylan kom också halkan, blixthalka! Det märkte jag själv av när jag skulle svänga av landsvägen där jag bor. Gled säkert en två tre meter innan jag fick kontroll igen. Blankis. Det tar också lite tid innan man blivit van vid att köra i kyla, det var ju ett tag sedan sist. Men jag var tidigt ute med att byta däck. Det försöker jag vara varje år, det går fort i svängningarna mellan höst och vinter, jag föredrar att åka säkert och ha kontroll. Företaget som jag använder mitt utav när det kommer till bilreparationer är Birres Bil & Däck, de är riktigt duktiga på sin sak. De känner också sina kunder väl, man känner sig alltid välkommen när man kommer dit. De är dessutom effektiva och gör arbetet med omsorg, de är väldigt försiktiga med bilen också, det är något som jag uppskattar. Birres Bil & Däck utför bilreparationer i Järfälla. Om du kommer från trakten så är detta bilverkstan du ska använda dig utav, de hanterar alla delar av bilen. De bytte mina däck, lagade min vänstra framlykta och servade min bil sist jag hade den inlämnad hos Birres Bil & Däck. De är också angelägna till att hjälpa till, om man har ett brådskande besvär så kan de snabbt stå till tjänst. Ha nu en fortsatt trevlig dag och glöm inte – Birres i Järfälla.